KIL/Hemne: Rosenborg Fotballskole i regi KIL/Hemne


Ennå kan du melde deg på! Påmelding er åpen nederst på denne siden, eller via den blå knappen "RBK Fotballskole" på forsiden.


I tiden fredag 22/6 - mandag 25/6 arrangeres årets Rosenborg Fotballskole i regi av KIL/Hemne. Vår fotballskole arrangeres i år for 14. året, og er med det den eldste RBK-fotballskolen utenfor Lerkendal.
Vi har som vanlig mulighet for deltakelse av både jenter og gutter, i alderen 11-16 år, (dvs. født 2007-2002), og vi har maks 200 plasser.

Velkommen til fire morsomme og lærerike fotballdager på Kyrksæterøra. Rosenborg BK står for det fotballfaglige innholdet, og du får 5 treningsøkter med instruksjon. Siste dagen er det fotballturnering i fire klasser/serier og finaler i våre spennende konkurranser. Lørdag kveld er det St.Hans-feiring med levende musikk, stort bål, grillmat, konkurranser og aktiviteter. Grillmåltid på St.Hans-kvelden og lunsj tre dager er inkludert i alle tre deltakerpakkene. MOT kjører foredrag i innledningen for at vi alle skal lære og etterleve MOT sine verdier og mål, både under fotballskolen og i ettertid. Kino og fotballkamper på storskjerm, og forskjellige konkurranser underveis er også populære innslag.

Følg oss på facebook:  Rosenborg Fotballskole - KIL/Hemne.
Her får du nyheter og du kan se hundrevis av bilder fra fjorårets fotballskole.

Invitasjon/informasjon ligger her.

Se fotballskolefilm.Link til påmelding ekstern side.