KIL/Hemne: Målløst borte mot Herd


Bortekampen mot Herd ble en forholdsvis jevn affære når det gjelder sjanser, og til slutt måtte vi si oss fornøyd med ett poeng.

Selv om vi har mesteparten av banespillet gjennom kampen så klarer vi aldri å legge stort trykk på Herd og de store sjansene kom ikke veldig ofte. Det er vi som kommer klart best i gang, og i løpet av de første 25 minuttene skaffer vi seks cornere, men dessverre så klarer vi ikke å utnytte disse. Etter hvert kommer hjemmelaget noe bedre med, og de har da også den største sjansen før pause da et frispark heades i tverrliggeren.

Bortsett fra en timinutters periode midtveis foregår det meste av spillet i andreomgang på Herd sin halvdel. Hjemmelaget legger seg bakpå og slår langt på sin enslige spiss. Dette fører til at vi får masse tid og rom midt på banen, men også at det blir trangt foran hjemmelagets mål. Vi blir for omstendelige og for mye går på tvers av banen i stedet for i lengderetning. Likevel kommer vi etter hvert til noen svære sjanser. Trine har et godt skudd som Herds keeper så vidt får fingrene på, og på overtid har vi et frispark som kommer til Sara på bakre stolpe, men dessverre treffer hun ikke med headingen. Vi har også noen innlegg foran mål der vi ikke er på riktig plass til riktig tid.

Ett poeng borte mot Herd høres slett ikke så verst ut, men i forhold til banespill og ballinnehav så føler vi at vi gikk glipp av en god mulighet til å stikke av med alle poengene.

Kampfakta:
 5.mai kl.1400 2.div kvinner avd.6
Herd - KIL/Hemne 0-0 (0-0)

Amfi Moa Stadion, ca 80 tilskuere.

Mål:
 Ingen

Sjanser: 2-4
 Corner: 4-10

Vårt lag:
 Karen Sneve – Amalie H Bjerksæter, Julie Roald Eide, Solfrid V Hofset, Ann Silje Sættem – Line Fossmo, Maren Snekvik, Mathilde D Sørhaug, Ida M Bjørnbet – Sara H Bjerksæter, Trine Strønstad
 Benyttede innbyttere: Marielle Meyer