Pål André gjør comeback i KIL/Hemne!

Pål André Helland, en av klubbens største profiler, har bestemt seg for å bidra i barndomsklubben igjen kommende sesong. Han gjør nå comeback i KIL/Hemne etter å ha spilt for Lillestrøm i to sesonger, og noen opptredener for Løvenstad i 4. divisjon forrige sesong.

Pål André skal igjen spille i den fantastiske grønn/hvite drakten, det er gått 18 år siden sist gang. Vi gleder oss.

Dette blir et skikkelig boost for vårt herrelag i 4. divisjon. Vi får en spiller som kan være med å bidra på et lag som er midt et stort generasjonsskifte, og som med sin rutine garantert fremdeles kan bidra på banen. Pål André skal kombinere spill i KIL/Hemne med å være toppspillerutvikler for Ranheim Toppfotball og jobben i Viasport.

Pål André som er dagsaktuell med både deltagelse i Mesternes Mester og som ekspertkommentator i Viasport, har en lang og imponerende karriere bak seg i toppfotballen. Som kjent har han spilt både for Rosenborg, Hødd, Ranheim og Byåsen Toppfotball i løpet av karrieren sin. Han har også spilt for det norske landslaget og har totalt 6 A-landslagskamper og 1 mål. Han har vunnet 4 seriegull og 3 cupgull med Rosenborg, i tillegg til det sensasjonelle cupgullet med Hødd i 2012. Han ble også kåret til årets spiller i norsk fotball i 2015.

Pål André forlot klubben til fordel for RBK junior som 16-åring, da som et stort fotballtalent. Nå vender han altså tilbake igjen, ikke som et stort talent, men faktisk som en superstjerne som vil bidra for klubben i sitt hjerte.

Vi ønsker deg velkommen tilbake Pål, og masse lykke til med sesongen, måtte det bli mange kamper og mange mål.

Forrige
Forrige

Anders Konradsen følger med Pål André til KIL/Hemne

Neste
Neste

Varsling i KIL/Hemne Fotball