Thomas Stavnem forlenger som keepertrener i KIL/Hemne

KIL/Hemne har gleden av å fortelle at Thomas Stavnem har signert en ny to-års kontrakt som keepertrener for kvinner senior A-lag. Thomas har vært en del av trenerteamet siden 2022, og har gjort en fantastisk innsats med utvikling av keeperne våre.

Thomas er en ung og attraktiv trener som har mottatt flere tilbud, også fra Toppserien. Han har imidlertid valgt å fortsette hos oss, noe vi selvfølgelig er stolt og glad for. “Jeg er veldig glad for å forlenge kontrakten med KIL/Hemne. Det er en klubb med mange flinke og engasjerte folk, og jeg føler meg hjemme her” sier Thomas selv.

Thomas er også keeperansvarlig i NFF Trøndelag, og har ansvar for å utvikle og koordinere keeperarbeidet i kretsen. Thomas vil også være sentral på keeperskolen under RBK Fotballskole i regi KIL/Hemne, som arrangeres fra 20 – 23. juni. Dette er en unik mulighet for unge keepere i regionen til å lære av en av de beste i faget. I tillegg til dette starter også Thomas på videre trenerutdanning ved å ta UEFA keeper-trener A-lisens i løpet av sesongen.

KIL/Hemne Fotball er svært fornøyd med å ha Thomas med på laget, og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet. Vi har da et veldig solid trenerteam klart for sesongen 2024 med hovedtrener Erik Svendsen og assistenttrener Stine Reinås i tillegg til Thomas.

Forrige
Forrige

Varsling i KIL/Hemne Fotball

Neste
Neste

Minneord Jan Erik Vold