KIL/Hemne: Eggen Trenerskole


Har du lyst til å bli med på årets Eggen Trenerskole helga 18.-20.aug? KIL/Hemne sponser deltakeravgiften for sine trenere.

Den 14. i rekken av Eggens trenerskole arrangeres helgen 18. - 20.august 2017.

Dette er en nasjonal impulssamling for alle trenere med fotballfaglige temaer sentrert rundt Gofot- teorien og hurtig angrepsfotball. Eggens trenerskole er et trenerutviklingstiltak i regi av Nils Arne Eggen, Orkla FK, Rosenborg BK, Norsk Fotballtrenerforening (NFT) og NFF Trøndelag.

Trenerlegenden Nils Arne Eggen står selvfølgelig i spissen for aktivitetene, men hele RBKs trenerteam deltar også på instruktørsiden, noe som betyr at vi også i år får se Kåre Ingebrigtsen, Erik Hoftun, Hugo Pereira og Jørn Jamtfall i aksjon! RBKs utviklingsavdeling SalMar Akademiet, bidrar dessuten sterkt på trenerskolen gjennom trenerne Trond Henriksen,Roger Naustan og Finn Morten Moe. Det hele toppes så med at flere andre kjente trener- og fotballprofiler gjester trenerskolen. I sum blir dette et helt unikt opplegg som garantert gir inspirasjon og påfyll for alle som er opptatt av fotballutvikling.

Eggens trenerskole er også en uformell og sosial helg der mange fotballinteresserte møtes og har det trivelig sammen i selskap med Nils Arne og de andre instruktørene! Både seminaret og alle andre aktiviteter (kampen inkludert) samt lunsj 2 dager inngår i en relativt moderat deltakeravgift!

Målgruppen for Eggens trenerskole er fotballtrenere på alle nivåer som er nysgjerrige og som ønsker å få mer kunnskap om de praktiske aspektene ved Gofot-teorien, filosofien som lå til grunn for Eggens virke med Rosenborg gjennom en årrekke. Sitat Nils Arne: "Det er like greit at unge spillere lærer fotballferdighetene riktig fra starten av - og da er det utrolig viktig at trenerne får kunnskaper om hvordan dette skal gjøres!"

Påmelding til årets trenerskole skjer via menyvalget på disse sidene! Deltakeravgiften er på kr. 2.900,- (pluss kr. 91,- i avgift).

Kontaktinformasjon:

www.orklafk.no   / www.rbk.no   / www.fotballtreneren.no / www.fotball.no/trondelag
Facebook: Eggens Trenerskole
Twitter: Eggenstrener
Mail: eggens@orklafk.no, Jon Møkkelgård (995 25 494) eller Bjørn Rønning (918 21 330)
Avtale med Bårdshaug Herregård om overnatting  (72 47 99 00 / post@baardshaug.no / www.baardshaug.no
Påmelding for 2017:

For påmelding til Eggens Trenerskole 2017, bestill via Ticketmaster; http://www.ticketmaster.no/event/eggens-trenerskole-2017-billetter/541311

Les om de foregående 13 årene med Eggens Trenerskole:
http://www.orklafk.no/eggens-trenerskole/tidligere-ar/

Her kan du laste ned diverse fotballfaglig materiell fra tidligere trenerskoler:
http://www.orklafk.no/eggens-trenerskole/fotballfaglig-materiell/

Trenerskolens egen YouTube-kanal: 
http://www.orklafk.no/eggens-trenerskole/trenerskolens-you-tube-kanal/