KIL/Hemne: Seier i generalprøven


A-laget menn senior spilte sin andre treningskamp lørdag 16.mars. Den første var mot Meldal på Orkanger, der vi vant 1-0. Lørdag ble det seier 4-2 mot Surnadal i Sodvinhallen.

Surnadal er et 4.div-lag på samme måte som oss, som bruker å ligge i toppen på Nordmøre med ambisjoner.  

Inngangen til kampen er at dette er en kamp med betydning for oss. Vi ønsket å vinne kampen, for å få med oss en god stemning i laget til vi møter Hitra borte i NM-cup førstkommende lørdag. Den kampen ønsker vi selvsagt også å vinne.

1.omg var vi bedre enn Surnadal. Vi var solide i pasningsspillet, og produserte sjansene som må til for å ta mål. Derfor leder vi fortjent 4-1 til pause. Etter pause jevner det seg litt ut, men vi produserer også her flere sjanser. I alle fall 3 klare store sjanser kunne gått i mål, men i denne omgangen var Surnadal sin keeper bedre/ mer heldig/ mer flaks.

  • 6 min 1-0. Magnus Hofset sender en lang tversoverpasning til Daniel Kaald Estrin. Daniel står på 16m-hjørne, og setter ballen i motsatt hjørne på volley. En fin prestasjon.
  • 19 min 2-0. Magnus Hofset felles av 2 surnadalinger på 17m. Håkon Aarvaag scorer med et godt i keepers venstre hjørne.
  • 42 min 3-0. Anders S. Volden prøver å spille gjennom Magnus, keeperen kommer først, men slipper ballen. Magnus Hofset snapper ballen og scorer.
  • 44 min 4-0. Et godt angrep starter på egen banehalvdel mot et etablert Surnadal. Pasningene går fort, og framdriften er stor. Igjen er det Magnus som scorer med assis av Anders. Vårt fineste mål.
  • 45 min 4-1 Surnadal
  • 82 min 4-2 Surnadal


Laget i 4-2-3-1 formasjon:   

Keeper: Marius Moe (1.omg), Eirik Rønning (2.omg)

Backer: Em Lian (1.omg), Sander Langø (2.omg), Erlend Fagerhaug

Midtstopper: Håvard Bakken, Jonas Meyer (60 min), Laurits Andersen (30 min)

Def. midtbane: Morten Aunhaug (60 min), Daniel Kaald Estrin (1.omg), Peder Spjøtvold (2.omg), Jens Tetlie (30 min)

Midtbane: Knut Bugten, Anders Singsdal Volden (70 min), Håkon Aarvaag (60 min), Fredrik Sødahl (2.omg)

Spiss: Magnus Hofset (1.omg), Petter Sødahl jr (2.omg)