Tap i serieåpninga for A-laget


Lørdag 6.april møtte vi Trygg/Lade i bortekamp på Lade. Vi tror denne kampen, sammen med bortekampen mot Tynset, kommer til å bli de to vanskeligste kampene denne sesongen. Vi får se...

Bilder: Petter Sødahl var en av våre beste, og Anders Singsdal Volden skoret årets første seriemål.

Etter å ha sett Trygg/Lade i cupkampen mot Strindheim på onsdag, der Trygg/Lade vant 2-1, hadde vi likevel tro på å bite godt fra oss. Taktikken var å utnytte bakrommet hos Trygg/Lade på vår høyreside, samt utfordre deres midtstopper nr 5.

1.omg startet ikke godt for oss. Vi kom tidlig bakpå, kom oss aldri opp i press, og fikk til lite med ball. Allerede etter 5 min scoret T/L 1-0, en enkel scoring der vi taper tre dueller etter hverandre. Vi kommer etter hvert bedre med, og ved 17 min har vi en fin sjanse der Thomas prøver på volley etter innlegg fra venstre. T/L øker ledelsen til 2-0, etter målgivende pasning fra sin keeper opp til spiss. Før dette var T/L alene med keeper to ganger, så 2-0 til pause var sikkert fortjent.

Etter pausepraten, der vi blir enige om å gjøre det vi egentlig skulle gjøre i 1.omg, ble 2.omg helt annerledes. Vi kjører T/L i lange perioder, og kanskje 30 min var i vår favør.

58 min reduserer vi til 2-1. Vi vinner ballen på midtbanen, roer ned ved å spille bak til vårt forsvar. Ruller så opp igjen med medløpspasninger i midtbaneleddet der, Anders til slutt får med seg ballen til 25 meter og dundrer ballen i mål. Det var en skikkelig innsprøyting, og vi fortsetter derfor å kjøre kampen.

Men som det ofte skjer i fotball, T/L går opp til 3-1 i det 74 min. Vi mener det var offside, men det mente ikke dommeren. Vi får et mål nummer 2 etter 85 min. Anders kommer seg fri og får lagt inn til en møtende Håkon, som har kommet seg framom sin midtstopper. Håkon klarer å sette ballen i nettet, og vi var sikre på redusering til 3-2 og en spennende avslutning. Men sånn ble det ikke. Linjemannen var dessverre oppe med flagget, noe vi syntes var merkelig avgjørelse også denne gangen.

Trygg/Lade setter inn 4-1 i siste spilleminutt.     


Laget i 4-2-3-1 formasjon:   

Keeper: Marius Moe

Forsvar: Tor Bugten, Jonas Meyer, Håvard Bakken, Morten Aunhaug

Midtbane def: Erlend Fagerhaug, Petter Sødahl (sr)

Midtbane off: Knut Bugten, Anders Singsdal Volden, Thomas Eriksen Aarsund

Spiss: Håkon Aarvaag

Bytter:  

Petter Sødahl (jr) inn for Knut 68 min

Steffen Iversen inn på Trygg/Lade 78 min. Vi lurte samtidig på om vi skulle sette innpå Pål Helland, men han måtte passe på Neo J

Daniel Kaald Estrin inn for Petter (sr) 80 min

Fredrik Sødahl inn for Thomas 80 min

Sander Langø inn for Tor 85 min


Gule kort: Tor, Jonas, Anders