Seier mot Orkla2 i første hjemmekamp


Tirsdag kveld i sol og 20°C, og en god del folk på tribunen, ga den beste rammen til årets første hjemmekamp. Om det var rammen, årets første hjemmekamp, motstanderen Orkla, tapet i forrige kamp, eller andre ytre påvirkninger. Ja, vi åpnet noe nervøst og forsiktig, men det kom seg etterhvert.

Bilder: Håkon Aarvaag blir felt to ganger og setter selv begge straffene. Em Lian var en av våre beste.

Orkla2 var ikke noe svakt lagt, og kom med selvtillit etter seier 5-1 i serieåpninga. De hadde initiativet de første 20 min, og fikk spilt seg til straffe og ledelse 1-0. Ett minutt etterpå (21 min) kunne vi ha utlignet til 1-1 med en god sjanse for Håkon, men målet vårt kom ikke før 33 min. Vi kom bedre med etter Orklas straffe, og fikk justert midtbanen vår opp i banen. Dermed kom sjansene, og dommeren blåste for nytt straffespark. Jonas Meyer slo langpasning fra sin midtstopperplass direkte opp i spissrommet som Håkon har tatt. Håkon felles, og Håkon setter selv straffen. 1-1 etter 33 min, noe som også var pauseresultatet.

Vi var det beste laget i 2. omg. Fikk spilt oss varme og turte mer, lignet mer som vi gjør på trening.  Den tredje straffen kommer etter 55 min. Håkon felles igjen, og Håkon setter straffe nummer 2 i mål. Dermed har vi fått snudd det til 2-1.

71 min bytter tomålskorer Håkon Aarvaag (med krampetendenser) med Fredrik Sødahl.

75 min: Vi er i en god periode. Anders Volden Singsdal har ballen og vandrer mot dørlinjen på 16 meter, snur og fører ballen mot midten av 16 meter, snur igjen og går samme veien tilbake til dørlinjen, får så (endelig) lagt inn til en ventende Magnus Hofset som skorer 3-1 fra 2 meter.

77 min bytter Petter Sødahl (sr) med Daniel Kaald Estrin

80 min: Anders hindrer en overgang til Orkla2 ved å takle en spiller bakfra, og får dessverre rødt kort.

87 min bytter Magnus med Sander Langø

90 min setter vi 4-1. Daniel legger et innlegg til en sikker Fredrik.


Oppsummert: Det er artigere å vinne fotballkamper…


Laget i 4-2-3-1 formasjon:   

Keeper: Marius Moe

Forsvar: Em Lian, Jonas Meyer, Håvard Bakken, Morten Aunhaug

Midtbane def: Erlend Fagerhaug, Petter Sødahl (sr)

Midtbane off: Håkon Aarvaag, Anders Singsdal Volden, Petter Sødahl (jr)

Spiss: Magnus Hofset  


Ubenyttede spillere: Peder Spjøtvold, Isaias, Espen Bjerknes, Eirik Rønning

Gult kort: Petter Sødahl (sr)

Rødt kort: Anders Singsdal Volden