3 mål var ikke nok


Lørdag spilte A-laget hjemmekamp mot Heimdal. Selv om tre mål bør være nok til å ta tre poeng, ble det denne gangen fem baklengs og tap 3-5.

Bilde: Tomålscorer Magnus Hofset

Kampen:

 2 min 1-0: Vi kunne ikke ha ønsket oss en bedre start på kampen. Ballen blir spilt langt mot en av Heimdal sine midtstoppere, som gjør en tabbe og Magnus Hofset snapper ballen. Magnus løper ballen kontrollert i mål med en Heimdalmidtstopper i hælene.

24 min 1-1: Heimdal får stå alene og heade ballen i mål.

29 min 2-1: Da er det vår tur med heading i mål etter innlegg. Morten Aunhaug slår innlegget, Magnus scorer sitt andre mål.

38 min 2-2: …som blir pauseresultatet.

43 min bytte: Petter Sødahl (sr) ut med en liten strekk i låret. Inn kommer Espen Bjerknes.

49 min 2-3: Etter pause får Heimdal en tidlig straffe.

68 min bytte: Inn kommer fysioterapeut og turnuskandidat Thomas Eriksen Aarsund, og ut en småsyk Håkon Aarvaag.

73 min bytte: Fredrik Sødahl ut, Knut Bugten inn.

77 min 3-3: Da er det vår tur til å få straffe. Thomas blir felt. Spørsmålet blir hvem skal ta straffen når Håkon er byttet ut? Jonas Meyer føler seg kallet, og scorer sikkert fra 7-meteren.

78 min bytte: Inn Sander Langø, ut Em Lian

79 og 87 min 3-4 og 3-5: Heimdal


Laget:  

Keeper: Marius Moe

Forsvar: Em Lian, Jonas Meyer, Håvard Bakken, Morten Aunhaug

Midtbane: Erlend Sødal Fagerhaug, Fredrik Sødahl, Petter Sødahl (sr)

Angrep: Håkon Aarvaag, Magnus Hofset , Petter Sødahl (jr)

Ubenyttede spillere: Tor Bukten, Eirik Rønning

Gult kort: Magnus Hofset

Oppsummert:

Det beste er å være åpen og ærlig. Vi er ikke fornøyde med å slippe inn 5 mål, vi er ikke fornøyde med at vi ikke får til enda lengre perioder med eget spill (vi mister ballen for lett i perioder). Vi skulle også gjerne vært tettere og raskere på når motstanderen har ballen. Men her gjelder det bare å øve seg hver uke. Vi vet det bor mye i dette unge laget, det har vi sett, så vi skal hverken miste selvtilliten eller trua!

Vi er fornøyde med å score 3 mål, og vi er godt fornøyde med de periodene i kampen vi er best. Første 20 min i 1.omg, og en lengre periode i midten av 2.omg er vi gode.    

PS 1: Vi håper at Petter Sødahl (sr), Jens Tetlie og fysio Thomas alle blir kvitt sine skader til neste kamp, som er borte mot Hitra førstkommende lørdag. Vi trenger deres rutine.

PS 2: Anders Singsdal Volden blir spilleklar til Hitra etter å ha sonet sine to kamper.