Tap 5-0 mot et bedre lag


Lørdag tok herrelaget turen til Tynset sin store gressbane Nytrømoen. Der ble det tap mot et Tynsetlag som rett og slett var bedre enn oss. 2-0 til pause ble 5-0 til slutt.

Det var to kamper vi pekte ut før sesongen, som vi trodde ble vanskelige. En av dem var borte mot Tynset, den andre borte mot Trygg/Lade. Tynset var etter vår mening et enda bedre lag enn Trygg/Lade. Det er spesielt to unge brødre Erling og Knut Kleppo Vangen som er bedre enn de andre, og trolig de beste spillerne i 4.div Trøndelag. Brødrene sørget også for 3 mål og 2 målgivende.

Hva med oss? Etter 6-6 mot Røros, har vi snakket og øvd oss mest på det defensive. Kampen mot Meldal prøvde vi en litt annen presstaktikk, noe som vi skulle ta med oss inn mot kampen mot Tynset. Mot Meldal gikk det bra, spesielt i 2.omg. Mot Tynset ble det vanskeligere, da enkeltspiller blir så gode både på dribling og hurtighet, at lagstaktikk blir mindre gjeldende.

Men vi graver oss ikke ned av dette. Dette føltes som et ærlig tap. Det er god stemning i gruppa og på bussen hjem. Det er et godt tegn. Vi har nå 11 dager kampfri. Neste kamp er hjemme mot Svorkmo onsdag 12.juni, før vi reiser til Rennebu lørdag 15.juni. Vårsesongen avsluttes søndag 23.juni hjemme mot Byåsen2.

Laget mot Tynset:  

Keeper: Marius Moe

Forsvar: Thomas Eriksen Aarsund (Isaias 70. min), Jonas Meyer, Jens Tetlie, Espen Bjerknes

Midtbane: Erlend Sødal Fagerhaug, Fredrik Dahlum Sødahl, Morten Aunhaug

Angrep: Anders Singsdal Volden (Tor Bugten 34.min), Magnus Hofset, Håkon Aarvaag


PS 1: Anders og Thomas må bytte på grunn av tendenser til strekk bak i låret.

PS 2: De som ikke var med til Tynset var: Laurits Andersen – jobb, Knut Bugten – syk, Daniel Kaald Estrin – jobb, Eirik Rønning – jobb, Håvard Bakken – skade, Petter Sødahl – skade, Sander Langø – jobb, Morten Lernes og Sindre Fagerhaug – langtidsskadet, Peder Spjøtvold og Petter Sødahl – prioriterer junior en periode.

PS 3: Emmanuel Lian melder overgang til Trygg/Lade, da han flytter tilbake til kjæreste og barn i byn.

Bilder: Marius, Morten og Jens med hederlig innsats tross tap.