KIL/Hemne: Takk for innsatsen Solfrid


Solfrid Vaagan Hofset tar steget opp til toppserien, vi ønsker henne lykke til.

Foto: John M Myrhaug/Avisa ST

I forrige helgs kamp hjemme mot Sunndal ble Solfrid Vaagan Hofset skadet 10 minutter før slutt, det skulle også vise seg å bli det siste Solfrid gjorde i grønn/hvit for denne gang. I løpet av tirsdag kveld (siste dag for overganger før nyttår) ble hun nemlig klar for spill i den gule trøya til Trondheims-Ørn.

Sportslig trist for oss i KIL/Hemne, og selvfølgelig ikke noen fordel når vi ønsker å kjempe om opprykk til 1.divisjon. Men for Solfrid er dette muligheten hun har ventet på, og som hun er både mentalt og ferdighetsmessig skikket for. Trondheims-Ørn får en meget dedikert spiller som egentlig burde vært på dette nivået for flere sesonger siden. Hun blir garantert en solid tilvekst for Ørn, og med sin spisskompetanse fart og pasningsfot (føtter) kan hun fort bli en av de beste forsvarsspillerne også i toppserien.

Solfrid debuterte på KIL/Hemnes damelag allerede som 14-åring i 2011, og selv om hun har vært i K/H hele karrieren har hun vært med på en voldsom sportslig utvikling, med reisen fra 3.divisjon og opp til 1.divisjon, og har vært en av grunnpilarene på laget i alle de siste sesongene. Hun er fremdeles bare 22 år (fyller 23 i november), men har rukket å spille 149 serie- og cupkamper og scoret 45 mål for klubben. Vi regner med du kommer tilbake for å passere 150 Solfrid.

I Ørn vil hun mest sannsynlig bli midtstopperkollega med sin gode venninne og ex K/H-er Ina Vårhus, og vi gleder oss til å se dem begge i høstinnspurten for Ørn.

Masse lykke til Solfrid :)