KIL/Hemne: Informasjon fra styreleder i KIL/Hemne Fotball


Til alle med tilhørighet til KIL/Hemne Fotball. Her er oppdatert informasjon for hva som gjelder for aktivitet i Ånesøyan mens korona-situasjonen pågår.

Som kjent er all breddeidrett stanset ut april. Dette medfører at det ikke kan være fotballaktivitet, trening eller kamp, i denne perioden. Jeg vet at dette kan være frustrerende for mange, men oppfordrer dere sterkt til å følge de råd som helsemyndighetene gir.

På grunn av de forhold som råder ble Sodvinhallen stengt torsdag 12.03.2020. Det samme gjelder Hemne Sparebank Arena. Den skal ikke benyttes, selv om det skulle bli forhold for det. Klubbkontoret ble stengt i går, mandag 16.03.2020. Da det er redusert tilsyn med klubbhuset har vi valgt å endre adgangskoder på alle dører. Skulle det være noen som må ha adgang, kan Roger Lernes - 907 23 995 kontaktes.

Det kommer stadig ny informasjon og jeg vil anbefale Heim Kommune og Trøndelag Fotballkrets sine hjemmesider.
I disse dager skulle aktivitetsavgift for vårsesongen vært utsendt. Dette er utsatt på ubestemt tid, da situasjonen for fotballaktivitet er svært uoversiktlig.
Er det spørsmål vedrørende KIL/Hemne Fotball, kan Dere kontakte Roger Lernes tlf. 907 23 995 eller e-post roger@lernes.no, eller til post@kilhemne.no
Jeg håper vi kommer oss gjennom dette på en god måte, og at fotballen kan rulle igjen i løpet av sommeren.

Med vennlig hilsen
KIL/Hemne Fotball
Roger Lernes

PS! Norges Idrettsforbund har etablert en samleside for oppdatert informasjon rundt korona-situasjonen.