KIL/Hemne: Seier i første hjemmekamp for MSA – MSB med god innsats i årets to første kamper


Vårt herrer A-lag i 4.div vant 4-0 over Orkla2 på Hemne Sparebank Arena, mandag 25.april. MSB i 5.div med god innsats i årets to første kamper, dog to knepne tap.

A-laget herrer spilte årets andre kamp mandag 25.april mot Orkla 2. Etter en jevn start tar vi gradvis mer kontroll i kampen, og når Bendik Simonsen blir flyttet opp på ving snur kampbildet totalt. De greier ikke å demme opp for farta hans, og vi får flere store sjanser. Håkon Aarvaag setter ballen i mål etter forarbeid av Bendik etter 30 minutter, og gjentar det etter en times spill. Godt forarbeid av Bendik også på vår tredje scoring, hvor Fredrik Dalum Sødahl legger fint tilbake til kaptein Daniel Kaald Estrin som setter inn 3-0. Etter 85 minutter er det igjen kombinasjonen Bendik/Håkon som gir 4-0. Bendik med sin tredje assist, og Håkon med sin tredje scoring.

Flere leverer en solid kamp, og keeper Asbjørn Solheim er sammen med resten av forsvarsrekka sterkt delaktig i at vi holden nullen. Midtbanen løper enormt mye, og på topp kriges det også i hver duell. Slik ønsker vi å fremstå, og håper det lokker publikum til Hemne Sparebank Arena om vi fortsetter slik.

MSB i 5.div er i år et veldig ungt lag med flere 16 og 17-åringer i aksjon i hver kamp. I første kamp ble det tap 4-2 mot opprykksfavoritt Nidelv, der vi etter å ha kommet under 3-0 til pause tar oss sammen og vinner andreomgangen. Flotte scoringer av Jonas Støen og Ole Langø, og flere leverer en virkelig solid kamp. I kamp nummer to mot Orkanger presterer vi litt under pari i første omgang, men også der jevner vi ut kampen og er med og kjemper om poeng til siste spark på ballen. Vi taper med knappest mulig margin 2-1, og Edvard Spjøtvold scorer for oss. 

Hver kamp for MSB fører til læring og mestring, og vi kommer til å bite godt fra oss i 5.divisjon, og flere av ungguttene presterer så godt at de vil også bidra mye på MSA. Et spennende år for seniorfotballen i KIL/Hemne ligger foran oss.

Neste kamp er søndag 1.mai hjemme mot Nardo2 kl 12.00 – kom og se om vi fortsetter den gode trenden!


MSA 4.div mot Orkla 2: 

Asbjørn – Sander, Jonas M, Erlend, Bendik – Morten, Daniel KE, Edvard – Fredrik, Håkon Aa, Petter jr.
Innbyttere:  Tor, Håkon VL
Mål: Håkon Aa 3, Daniel KE
Gult kort: Morten


MSB 5.div mot Nidelv:

Marius – Tor, Ole M, Magnus A, Daniel F – Jonas S, Ole F, Håkon VL – Anders SV, Petter jr, Sondre
Innbyttere: Oddmund, Joakim A, Endre, Anders B, Sander S
Mål: Jonas S, Ole M


MSB 5.div mot Orkanger:

Marius- Endre, Oddmund, Magnus A, Tor – Ole F, Håkon VL Petter L – Daniel F, Ole M, Sondre
Innbyttere: Joakim A, Anders B, Bendik, Edvard, Daniel KE
Mål: Edvard