Belsvik Elektro - En trofast KIL/Hemne-partner

KIL/Hemne Fotball og Belsvik Elektro har forlenget samarbeidet med tre nye år

En stolt daglig leder Oddgeir Slupphaug, med den drakten som har vært kjennetegnet på samarbeidet mellom KIL/Hemne og Belsvik Elektro de siste sju årene.

Når det kommer til suksess på fotballbanen, spiller trofaste partnere en avgjørende rolle for enhver klubb. De er bærebjelkene som støtter laget gjennom tykt og tynt, og i vårt tilfelle, har Belsvik Elektro vist seg å være en uvurderlig partner i flere år.

Siden 2017 har Belsvik Elektro vært en aktiv partner med KIL/Hemne, og har blant annet prydet draktene til vårt damelag, og vi kan på mange måter si at de har hatt en tilsvarende reise som vårt suksessrike damelag i 1. divisjon.

Vi er utrolig glade for at Belsvik Elektro har valgt å bli med oss i ytterligere tre år. Denne forlengelsen av samarbeidet er et tegn på tillit og gjensidig respekt mellom de to partene. Belsvik Elektro har vist seg som en stabil og pålitelig støttespiller, og klubben kan nå se frem til enda flere år med en partner som virkelig bryr seg om det lokale fellesskapet. I årene som kommer vil Belsvik Elektro-logoen blant annet bli å finne på høyre arm på samtlige K/H-drakter (fra 10 år og oppover).

Solcelleanlegg er bare noe av det Belsvik Elektro leverer til sine kunder.(Foto: Belsvik Elektro)

Belsvik Elektro har etter oppstarten i 1993 hatt en enorm vekst gjennom de 30 årene som har gått. I dag teller arbeidsstokken 42 ansatte som utfører oppdrag både i Heim og nabokommunene. De utfører alt fra elektroinstallasjoner og automasjon i komplekse bygg og produksjonsbedrifter til mindre serviceoppdrag, rådgivning og installasjoner til privatmarkedet.

Forrige
Forrige

God start på Norway Cup for Jenter 16

Neste
Neste

J16 reiser til Norway Cup