Gjensidige SHT fornyer sin partneravtale

KIL/Hemne Fotball er glade for å kunngjøre at Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll (Gjensidige SHT) har valgt å forlenge sin støtte som partner for klubben. Avtalen gjelder for perioden 2023-2025.

Gjensidige SHT lever opp til sitt uttalte ønske om å være en aktiv bidragsyter til lokalsamfunnet. Vi ønsker å støtte lag, organisasjoner og prosjekter som er til gode for lokalsamfunnet forteller Salgsleder Andreas Ven Langø og Forsikringsrådgiver Hanna Belsvik Lund hos Gjensidige på Kyrksæterøra.

Videreføringen av avtalen signaliserer et betydelig engasjement fra Gjensidige SHT for å støtte KIL/Hemne Fotballs viktige arbeid med å tilby aktiviteter for barn og ungdom i vår kommune. Avtalen bidrar til å gi KIL/Hemne enda større muligheter til å opprettholde og forbedre sitt allerede gode aktivitetstilbud i Ånesøyan, og støtter opp om klubbens jobb med å være en positiv kraft i lokalsamfunnet.

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll er et lokalt, selvstendig, kundeeid og kundestyrt forsikringsselskap. Selskapet har konsesjon i brann- og naturskadeforsikring, og har avtale med Gjensidige Forsikring om salg av øvrige person- og skadeforsikringer. De tilbyr komplette forsikringsløsninger både til privat- og næringslivskunder, inkludert landbruket. Gjensidige har kontorer både på Kyrksæterøra, Halsa, Surnadal og Tingvoll.

Les mer om Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll her

KIL/Hemne takker for tilliten nok en gang, og setter pris på Gjensidige sitt langvarige og trofaste forhold til vår klubb. Gjensidige sin logo vil også bæres på shortsene til våre A-lag både for kvinner og menn.

Forrige
Forrige

Minneord Jan Erik Vold

Neste
Neste

Erik Svendsen tar over for Anders Tanem