Lerøy blir ny Generalpartner med KIL/Hemne

Lerøy blir dermed en av klubbens to generalpartnere de nærmeste årene. Som generalpartner med KIL/Hemne støtter Lerøy like muligheter og aktiviteter for barn og unge i regi KIL/Hemne.

Spillerne Anfal el Yamani Haida og Sara Hoftun Bjerksæter fra K/H sitt A-lag kvinner, sammen med Wenke Jobotn (HR-leder Lerøy Midt), Harald Larssen (Daglig leder Lerøy Midt) og Per Erik Bjerksæter (Daglig leder KIL/Hemne) er alle veldig fornøyd med den nye avtalen.

KIL/Hemne er utrolig stolte over å ha Lerøy Midt som vår Generalpartner, og tilliten som er blitt vist ved Daglig leder Harald Larssen og HR leder Wenke Jobotn hos Lerøy Midt sitt hovedkontor på Jøsnøya. Avtalen understreker Lerøy Midt sin støtte til "like muligheter". Dette partnerskapet gir oss en unik mulighet til å videreføre vårt arbeid med å tilby gode aktiviteter til barn og ungdom, og til å utvikle unge fotballspillere. Samtidig som vi sammen kan arbeide for å fremme like muligheter i både fotballen og i sjømatindustrien.

Avtalen er en fortsettelse og i aller høyeste grad en utvidelse av den tidligere avtalen mellom partene. Samarbeidet har som mål å fremme verdier som inkludering, likestilling og utvikling av unge talenter både i fotballen og i sjømatnæringen. I klartekst betyr dette blant annet at KIL/Hemne gjennom sin posisjon som Trøndelags nest beste kvinnelag skal bidra i utviklingen av unge fotballspillere i regionen, i tillegg blir Lerøy en aktiv partner i forskjellige typer tiltak inn mot ungdomsfotballen på jentesiden, og Lerøy skal også være med å videreutvikle den allerede svært populære Lerøy Cup i Sodvinhallen.

Lerøy uttaler i forbindelse med signering av avtalen "Vi er svært begeistret over vårt partnerskap med KIL/Hemne, ikke bare for å støtte ungdomsidretten, men også for å kunne bidra til økt likestilling og mangfold i egen næring. Vi ser klare sammenfallende interesser med KIL/Hemne når det gjelder å ønske flere jenter med på laget, både i fotballen og i vår egen bransje. Vi håper dette partnerskapet vil inspirere unge kvinner til å utforske mulighetene som sjømatnæringen har å tilby."

Som en del av avtalen vil Lerøy Midts logo være synlig på alle KIL/Hemne sine drakter fra 10 år til senior. I tillegg til å være Generalpartner vil Lerøy Midt også være hovedsponsor for Lerøy Cup, en av Midt-Norges største innendørsturneringer for aldersklassene 6-17 år, som arrangeres de to siste ukene i oktober hvert år. Denne turneringen er en viktig plattform for ungdomsfotballen i regionen, og partnerskapet vil gi Lerøy Midt muligheten til å engasjere seg i lokalsamfunnet og bidra til utviklingen av unge talenter.

Om Lerøy Midt:

Lerøy Midt er en del av Lerøy Seafood Group, en av verdens ledende sjømatselskaper. Med en sterk forpliktelse til bærekraft og kvalitet, har Lerøy Midt etablert seg som en pålitelig leverandør av sjømat til det norske markedet og internasjonalt. Hver eneste dag leverer Lerøy sine om lag 6 000 ansatte sjømat tilsvarende fem millioner måltider til over 80 ulike land.

Les mer om Lerøy Seafood her.

Forrige
Forrige

Siste kamp i grunnspillet for damene

Neste
Neste

Høstsesongen er i gang.