Seier over klepp

Enkel match!

Herregud så enkelt!!

Det ble en kamp med masse nerve, dueller og ikke minst så vinner vi kampen fortjent 2-0. Sander Finjord Ringberg scorer 1-0 målet vårt etter 69.minutter av kampen.

Hugo Benjamin Svensson med 2-0 etter 75.min, roer nervene til mange både på benk og tilskuerplass.

Byttingsvik holder nullen for første gang på Aka Arena, med et par klasseredninger er han en sterk bidragsyter til at alle poengene ble igjen i Hønefoss. Det skal også nevnes at vi har holdt nullen i alle våre kamper på bortebane i år. (4)

Stillingen til pause var 0-0. Vi fikk annullert et mål for offside, som kanskje burde vært godkjent?

Med dagens seier topper vi tabellen foran Eidsvold TF som med dagens tap for første gang denne sesongen måtte gå av banen uten 3 poeng i seriespillet.