Sodvin fornyer sin partneravtale med KIL/Hemne og blir Gullpartner de neste tre årene

KIL/Hemne har gleden av å kunngjøre at Sodvin, en av de mest trofaste bidragsyterne for klubben, har fornyet sin partneravtale og blir Gullpartner

Johanne Island (leder Kundesenter) og Marte Horsberg (Account Manager) fra Sodvin med den nye KIL/Hemne-drakta.

Den nye treårs-avtalen markerer en viktig forpliktelse for klubben til lokal utvikling og aktiviteter for barn og unge i nærmiljøet, samt at den gir støtte til klubbens kvinnelag i 1. divisjon.

Som en av Heim Kommune sine mest betydningsfulle bedrifter, har Sodvin lenge vært en sterk tilhenger av idrett, kultur og ikke minst støtte til frivillig arbeid. Den fornyede avtalen med KIL/Hemne understreker Sodvin sitt samfunnsengasjement og motivasjonen for å bidra til utviklingen av idrett og aktiviteter for lokalbefolkningen, med spesielt tanke på barn og unge. Med denne fornyede avtalen bekrefter Sodvin sin tro på verdien av samarbeid og bærekraftig utvikling. Gjennom å investere i idrett og lokalsamfunnet i Heim, bygger de broer som knytter sammen mennesker og skaper positive ringvirkninger i kommunen vår. Dette er også i tråd med selskapet sin strategi om bærekraftig forretningsdrift.

Vi er utrolig glade for å ha Sodvin med oss som en solid partner i de kommende årene. De har vært trofaste støttespillere for klubben i flere tiår, og deres innsats for lokalidretten, både fotball og andre idretter, er uvurderlig. Sammen vil vi bygge et sterkt grunnlag for utviklingen av idrett og fotballtilbudet til våre spillere og medlemmer. Som mange sikkert allerede har lagt merke til er Sodvin synlig på alle klubbens nye drakter, fra og med ti år og oppover, til og med seniorlagene.

Visste du at Sodvin er en av de eldste bedriftene i kommunen vår? Selskapet som byttet navn fra Hemne Kraftlag i 2017, ble etablert i 1951. I dag er fremdeles Sodvin en hjørnesteinsbedrift i Heim Kommune, i tillegg har nå selskapet avdelinger både i Oslo og i Sarpsborg.

Sodvin leverer både strøm, bredbånd og TV/strømming til privatmarkedet. Mens de i bedriftsmarkedet leverer strøm, bredbånd, IT-tjenester (Datasenter, forretningssystemer og systemutvikling) samt strømsparende tjenester som produktet Spart.

KIL/Hemne takker Sodvin for tilliten nok en gang.

Forrige
Forrige

Første helg i Lerøy Cup gikk på skinner

Neste
Neste

Åtte spillere uttatt til Klubb BDO