Trøndelag Sparebank er ny generalpartner

FV. Per Erik Bjerksæter (DL KIL/Hemne), Tor Espnes (Administrerende Banksjef i Trøndelag Sparebank), Unni Rindal (Plassjef Kyrksæterøra og Leder Privatmarked i Trøndelag Sparebank), Anette Ervåg (Nestleder KIL/Hemne)
Foto: Henrik Singsdal

Endelig har tiden kommet for å presentere Trøndelag Sparebank som ny generalpartner. Avtalen er langsiktig, og gjelder allerede fra 1.januar inneværende år.

Banken som vi i alle år har kjent som Hemne Sparebank, har alltid spilt på lag med KIL/Hemne, og har vært en uvurderlig partner/sponsor hele veien. Fra 1. april ble som kjent Hemne Sparebank slått sammen med Åfjord Sparebank og sammen er de blitt til nye Trøndelag Sparebank.

Arbeidet med avtalen har pågått siden i fjor høst, og detaljene ble spikret nå i månedsskiftet mai/juni. Avtalen er på hele fem år, og blir den største partneravtalen som KIL/Hemne noensinne har hatt. Den gir klubben handlingsrom, og muligheter til å ivareta og utvikle de tilbudene vi har til våre medlemmer. Dette betyr også at Trøndelag Sparebank etter hvert blir synlig på brystet på alle klubbens drakter (fra 6 år til og med senior), og at vår stadion i Ånesøyan bytter navn fra Hemne Sparebank Arena til Trøndelag Sparebank Arena.

Som banksjef Tor Espnes sier, så er banken veldig opptatt av aktivitet blant barn og unge i lokalområdet/regionen, og det er derfor helt naturlig at banken støtter opp om den jobben som KIL/Hemne til daglig utfører for våre håpefulle.

Vi er veldig ydmyke for at banken ønsker denne avtalen med oss, og skal nå gjøre vårt beste og vise oss tilliten verdig. KIL/Hemne og Trøndelag Sparebank har samme verdisett og tanker rundt det å skape engasjement og oppmerksomhet for Kyrksæterøra og Heim kommune.

Vi retter en stor takk til Tor, Unni og Stig i banken, og gleder oss til samarbeidet vi skal ha fremover.

Les mer om Trøndelag Sparebank

Les om våre partnere



Forrige
Forrige

Lerøy Cup fylles opp

Neste
Neste

Historiske Sara