J13 til topps i Nils Arne Eggen Cup

Fire lag fra KIL/Hemne deltok i futsalturneringen Nils Arne Eggen Cup i Orklahallen sist helg. Ikke mindre enn tre pokaler ble med hjem.

Her er rapport fra J13 etter turneringen:

Den tradisjonsrike futsalcupen innbyr til fotball i et litt annet format enn det man spiller til daglig, og for våre lag var hovedmålene med deltakelsen å få god trening og en fin dag sammen. Sportslig var målsettingen å få kjenne på følelsen av å spille kamper etter en lang vinterpause.

Resultatmessig gikk det bra, og KIL/Hemne lag 1 spilte to uavgjorte kamper og tapte en kamp i gruppespillet. Laget spilte tre gode kamper, og subjektivt sett hadde jentene fortjent bedre uttelling for god innsats og godt spill. Men det viktigste var uansett at det var jevnt over gode prestasjoner, og at en ny spiller for året fikk sine aller første minutter med kamp.

KIL/Hemne lag 2 kom enda bedre fra det resultatmessig. Etter tre gode innledende kamper med to seire og én uavgjort, tok de seg videre til semifinale. Den vant de etter spilleforlengelse og Golden Goal, før jentene gjennomførte en god finalekamp som endte med at KIL/Hemne J13 tok hjem turneringsseieren. Årets første pokal til KIL/Hemne J13!

Fra KIL/Hemne J13 deltok Nancy Oriri, Frida Engvik, Vilde Hansen, Vilde Sæterbø, Ailin Hellem, Live Lyngstad Ohren, Oda Glomstad, Nora Solvang Røvik, Nora Solvang Sinnes, Olava Sæther Sødahl, Eline Lium Wilhelmsen og Ida Spjøtvold Bjørke. Lena Lund og Julie Ramlo-Tetlie fra J14 var i tillegg med i gruppespillet.

Vi legger til at både J14 og J15 også gjorde sine saker bra i turneringen. J14 kom helt tilsemifinale som de tapte, men tok tredjeplassen ved å vinne bronsefinalen med 1-0 over Malvik. J15 var i en liten klasse med kun fire lag, og etter seier over Charlottenlund 1, uavgjort mot Charlottenlund 2, og et knepent tap mot Orkla (1-2), ble det også her en tredjeplass til slutt.



Forrige
Forrige

Butterfly Friends skal spille med KIL/Hemne-drakter

Neste
Neste

RBK Fotballskole i regi KIL/Hemne