4 nye poeng til A-laget

KIL/Hemnes A-lag på herresiden fortsetter den gode starten på høstsesongen og har sikret seg 4 nye poeng den siste uken. Uavgjort borte mot Trønder-Lyn og seier mot NTUNI hjemme.

Trønder-Lyn - KIL/Hemne

Fakta:

Laget: (4-3-3) Fredrik Torsø - Sander Vollan Langø - Jonas Meyer - Petter Øyen Lernes - Tor Bugten - Martin Singsdal Volden - Brynjar Snekvik - Daniel Kaald Estrin - Pål Andre Helland - Petter Sødahl - Knut Bugten

Innbyttere: Dennis Bertelsen (40min) - Ole Martin Langø (20min) - Kristian Strøm (10min)

Kil/Hemnes beste: *** Petter Øyen Lernes - ** Daniel Kaald Estrin - * Jonas Meyer Nilsen

Possesion: 60-40 - Målsjanser 4-6

Trønder-Lyn startet frisk og var det beste laget de første 20 minuttene. De tok ledelsen etter bare 4 minutter, og hadde ett bra trykk på oss fra start. Skapte 3 store sjanser, og vi er litt heldig som ikke ligger under med mer. Etter dette kommer vi mer med i kampen og tar over mye av banespillet. Vi jobber oss til veldig mange dødballer i form av hjørnespark og frispark, som resulterer i bare nesten. Vi holder ett bra trykk ut omgangen og hadde fortjent en utligning før pause. 2.omgang er mer jevnspilt fra start. Det bølger frem og tilbake, men det er vi som er nærmest. Etter 56 minutter dukker Petter L opp og utligner. Vi fortsetter og trykke dem bakover og er veldig nær å få seiersmålet. Men flere mål blir det ikke. Hjemmelaget prøver seg på noen kontringer, uten at de skaper de helt store sjansene. Kampen ender 1-1 etter 100 minutter spill.

KIL/Hemne - NTNUI

Fakta:

Laget: (4-3-3) Fredrik Torsø - Sander Vollan Langø - Jonas Meyer - Petter Øyen Lernes - Torje Georg Halsan - Martin Singsdal Volden - Daniel Kaald Estrin - Edvard Leander Spjøtvold - Petter Sødahl - Håkon Aarvaag - Knut Bugten

Innbyttere: Dennis Bertelsen (60min) - Ole Martin (30min) - Tor Bugten (5min) - Henrik Moe Berg (2min)

Kil/Hemnes beste: *** Knut Bugten - ** Fredrik Torsø - * Edvard Leander Spjøtvold

Possesion: 50-50 Målsjanser: 4-4

Ett oppryksjagende NTNUI kom til Ånesøyan for å hente 3 poeng for å henge med i toppen. Slik ble det ikke, og det var hjemmelaget som til syvende og sist var det beste laget. Det var en jevn kamp hele veien, med mye dueller, frispark og stopp i spillet. En vakker skåring av Petter Sødahl fra en genial pasning av Knut Bugten var forskjellen på lagene til pause. Vi regnet med at NTNUI skulle skru opp tempo i andre omgangen, men det skjedde ikke og vi hadde full kontroll. Noen små farligheter skapte de, men det var ikke all verden. Vi skapte også noen småfarligheter men det var en sjansefattig omgang. på overtid settes spikeren i kista da gjestene kløner det til i egen boks. 2-0 og en meget solid seier. Med 3 poeng i denne kampen klatret vi opp til 5.plass og målsetningen om topp 3 lever fortsatt.