Høstsesongen er i gang for MSA. Vi har allerede gjennomført to kamper og står med 3 poeng så langt i høst. Avdelingen er tettere enn noen gang og det er kort vei fra toppen til bunnen, så det ligger an for en spennende høst.

Laget: (4-3-3) Marius Moe - Edvard Leander Spjøtvold - Jonas Meyer - Petter Øyen Lernes - Torje Georg Halsan - Martin Singsdal Volden - Brynjar Snekvik - Daniel Kaald Estrin (kap) - Sander Vollan Langø - Håkon Aarvaag - Knut Bugten

Innbyttere: Petter Sødahl (28min) - Dennis Bertelsen (10min) - Ole Martin Langø (5 min) - Henrik Moe Berg (3min)

Reserve: Eirik Rønning

Kil/Hemnes beste: *** Marius Moe - ** Brynjar Snekvik - * Jonas Meyer

Possesion: 35 - 65. Målsjanser: 2 - 8

Dette ble en tøff kamp mot meget løpsvillige ramheimsrekrutter. De tok tidlig kontroll på kampen, men vi lå fint i forsvar og forsvarte oss godt. 19 minutter spilte da gjesten banker ballen i krysset på ett frispark. Etter dette har vi ganske god kontroll, og lite skapes begge veier. De kommer seg til en del innlegg, men vi får ryddet ganske enkelt opp i egen boks. Til pause er fortsatt alt åpent. Andreomgangen starter litt som første omgangen. Ranheim har mye ball uten å skape så mange farligheter. Men utover i andreomgangen tar vi litt mer risiko fremover og kampen åpner seg opp. Det bølger frem og tilbake der gjestene er farligst på sine kontringer. To treff i metallet og noen fantastiske redninger holder oss inne i kampen. Til slutt sprekker det og vi slipper inn ett baklengsmål på corner. Kjedelig, men Ranheim vinner til slutt fortjent 2-0. En god forsvarskamp, men vi har mye å gå på offensivt. Gledelig med en debutant i dag. Henrik Moe Berg får noen minutter på tampen. 15 år gammel.

Kampen kan dere se i sin helhet på Tv2play.

Heimdal - Kil/Hemne 0-3

Fakta: Laget: (4-3-3) Fredrik Torsø - Sander Vollan Langø - Jonas Meyer - Petter Øyen Lernes - Kristian Haugen - Martin Singsdal Volden - Brynjar Snekvik - Daniel Kaald Estrin (kap) - Dennis Bertelsen - Håkon Aarvaag - Knut Bugten.

Innbyttere: Ole Martin Langø (15min) - Erlend Hansen (8min) - Henrik Moe Berg (8min)

Reserve: Roar Rosøy, Håkon Vollan Langø

Kil/Hemnes beste: *** Petter Øyen Lernes - ** Daniel Kaald Estrin - * Håkon Aarvaag

Possesion: 40 - 60 Målsjanser: 4 - 7

Heimdal ligger under streken og må bruke høsten på å kjempe for å overleve selv om det bare er 3 poeng opp til sikker plass. Kampen i Ånesøyan på våren ble en jevn og tett kamp, så vi visste at vi virkelig måtte kjempe for poengene på en meget slitt kunstgressbane på Heimdal. Kampen startet jevn, men kanskje med lite overtak til hjemmelaget. De skapte ikke så mange sjanser, men var småfarlige på sine dødballer. Cornere og lange kast ble det mye av de første 30 min. Utover i omgangen tok vi sakte men sikkert over og vi tar ledelsen på corner. Prikkskyting av kaptein Kaald. Etter pause er det klasseforskjell på lagene. Vi styrer det meste av det som skjer utpå banen og kunne fort putta 5-6 mål om vi hadde vært litt mer effektive. Det ender til slutt 0-3 etter skåring av Petter Lernes og Knut Bugten. En solid bortekamp der vi vinner fortjent og plutselig er vi igjen med og kjemper om topp 4.

Målene ser du nedenfor og hele kampen kan du se her 4. divisjon, menn: Heimdal - KIL/Hemne | TV 2 Play

0-1. 36min - Daniel Kaald Estrin.

0-2 56min - Petter Øyen Lernes

0-3 87min Knut Bugten.