KIL/Hemne-lagene godt i gang i Storsjøcup

De fleste innlededende (gruppespill) kampene i årets Storsjøcup er ferdigspilt i løpet av onsdag og torsdag.

Fredag starter sluttspillene, med både A- og B-sluttspill. Det betyr vinn eller forsvinn, og kamper som ender uavgjort avgjøres med straffesparkkonkurranse.

Våre lag har som vanlig prestert bra. Her en kort oppsummering.

G16 før første kamp mot Brønnøysund

Gutter 16 er i en gruppe med fem lag. De åpnet veldig bra, med seier både mot Brønnøysund (4-1) og Hållingen (3-1), før Østersund ble for sterke (tap 0-2). De spiller siste gruppespillkamp fredag morgen mot Hitra. Slik det ser ut nå må de vinne den kampen for nå et A-sluttspill.

Gutter 14 har scoret mange mål i turneringen, men hatt tøff motstand og tapt 7-3 mot lillehammer, 5-3 mot Steinkjer, før det ble uavgjort 2-2 mot Nälden i siste gruppespillkamp. De spiller B-sluttspill fredag, og møter Skaun/Buvik i første kamp.

Gutter 13 fikk også en tøff start på turneringen med 0-3 mot Nessegutten, 0-10 mot Freidig, før det ble en velfortjent seier i siste gruppespillkamp mot Egge med sifrene 2-0. De spiller B-sluttspill fredag, og motstander er Verdal.

Gutter 13 deltar på sin første Storsjøcup

Jenter 15 har spilt tette og jevne kamper. De starter med 1-2 mot Torghatten, før det ble seier 1-0 over Krokom (Sverige), og til slutt ble det en komfortabel seier 4-0 over Overhalla. Dette sikret andreplassen i gruppa, og de vil fredag kl. 1240 møte Tangmoen/Remyra/Fram i 1/8-delsfinalen i A-sluttpillet.

Jenter 15 gjør seg klar til siste gruppespillkamp.

Jenter 14 er også klar for A-sluttspill etter at de ble gruppevinner. De startet med seier 4-3 over svenske Härnösands, kamp nummer to endte uavgjort 2-2 mot Verdal/Vinne2. I siste kamp ble det mange mål, og kampen mot Lierne endte hele 14-1. De skal møte Verdal i 1/8-delsfinale fredag kl. 1350.

Jenter 14 med siste pep-talk før kamp mot Lierne.

Jenter 13 er kanskje det laget som har imponert mest med tre seire, og har heller ikke sluppet inn mål så langt i turneringen. De startet med 2-0 mot Nidelv, fulgte opp med 1-0 over Fosen, og avsluttet med ny seier 2-0 over Inderøy. De starter A-sluttspillet i 1/16-delsfinalen mot Hegra/Skjelstadmark/Tangmoen fredag kl. 1020.

Jenter 13 med tre seire på tre kamper på første forsøk i Storsjøcup.

Vi ønsker alle KIL/Hemne-lagene lykke til videre i turneringen.

Forrige
Forrige

Gode resultater for KIL/Hemne-lagene i årets Storsjøcup

Neste
Neste

Stor KIL/Hemne-deltagelse i Storsjøcupen