Gode resultater for KIL/Hemne-lagene i årets Storsjøcup

Årets store begivenhet er unnagjort for våre lag i 13-16 årsklassene.

Jenter 13 fikk utdelt sine velfortjente bronsemedaljer etter semifinalen mot Rissa/Stadsbygd

Som vanlig ble Storsjøcupen både en sportslig og sosial positiv opplevelse for våre lag i ungdomsfotballen. I år deltok KIL/Hemne med hele seks lag, tre jente- og tre guttelag, og totalt nesten 80 spillere.

For første gang var alle spillere bosatt på skole under oppholdet. De var heldige og fikk bo på samme skole sentralt i Østersund. Her var det også tilrettelagt med tre måltider pr dag under turneringen. Foreldre/foresatte og søsken bodde både i bobil/campingvogn, vandrerhjem, og noen hadde leid hus/rom i området. I tillegg til å spille kamper var det mye sosiale aktiviteter blant alle sammen, med fellesmåltider, bading i Storsjøbadet, se andres kamper, og kanskje til og med noe flørting.

Det sportslige var likevel det store fokuset, og våre lag gjorde det svært godt i turneringen selv om det ikke ble med noen pokal hjem denne gang.

Jenter 13

De yngste jentene J13 som var debutanter i Storsjøcupen imponerte kanskje mest av alle. Laget spilte mange jevne kamper som de bikket i sin favør, ikke minst grunnet godt forsvarsspill og få innslupne mål. Laget tok seg helt til semifinalen i A-sluttspillet hvor det ble et veldig knepent tap 0-1 for Rissa/Stadsbygd. De andre kampene for J13 endte slik:

K/H – Nidelv 2-0
K/H – FK Fosen 1-0
K/H – Inderøy 2-0
K/H – Hegra/Tangmoen 2-1 (1/16-delsfinale)
K/H – Nardo 1-0 (1/8-delsfinale)
K/H – Trygg/Lade 2-0 (kvartfinale)
K/H – Rissa/Stadsbygd 0-1 Semifinale

Vinner av klassen ble Remyra.

Gutter 13

De yngste guttene, G13 var også debutanter i turneringen. Her ble det en litt tung start, men de spilte seg stort opp i turneringen, og i B-sluttspillet imponerte de virkelig. Spesielt kampen mot Østersund ble en opplevelse både for spillere og publikum når de snudde 0-2 til seier 3-2 de siste ti minuttene av kampen. Kampene for G13 endte slik:

K/H – Nessegutten 0-3
K/H – Freidig 0-10
K/H – Egge 2-0
K/H – Verdal 2-1 (1/16-delsfinale)
K/H – Østersund 3-2 (1/8-delsfinale)
K/H – Charlottenlund 1-3 (kvartfinale)

Vinner av klassen ble Charlottenlund.

Jenter 14

Jenter 14, spilte i fjor finale i B-sluttspillet (J13), og i år tok de det litt videre og kvalifiserte seg til A-sluttspillet. Dette klarte de selv med en tynn tropp. De ble gruppevinnere innledningsvis ved å score hele tjue mål på tre kamper. Kampene for J14 endte slik:

K/H – Härnösands SK 4-3
K/H – Verdal/Vinne2 2-2
K/H – Lierne 14-1
K/H – Verdal/Vinne 3-0 (1/8-delsfinale)
K/H – Tiller 1-4 (kvartfinale)

Vinner av klassen ble Tiller

Gutter 14

Gutter 14 fikk noen tøffe kamper innledningsvis, men dette hindret dem ikke i å score mange mål. Tross tre tap på fem kamper scoret de hele 11 mål, og hang spillemessig godt med i de fleste kampene. Kampene for G14 endte slik:

K/H – Lillehammer 3-7
K/H – Steinkjer 3-5
K/H – Näldens IF 2-2
K/H – Skaun/Buvik 3-1 (1/32-delsfinale)
K/H – Aure 0-4 (1/16-delsfinale)

Vinner av klassen ble Øztersund Ungdom IF

Jenter 15

Jenter 15 stilte også med en tynn tropp til turneringen, men de bet likevel godt fra seg og kvalifiserte seg til A-sluttspillet. Det var også bare marginer som skilte laget fra å kvalifisere seg til kvartfinale. Kampene for J15 endte slik:

K/H – Torghatten 1-2
K/H – Krokom 1-0
K/H – Overhalla 4-0
K/H – RemyraTangmoen/Fram 0-1

Vinner av klassen ble RemyraTangmoen/Fram

Gutter 16

Gutter 16 fikk en veldig god start på turneringen i en tett og jevn gruppe med fem lag. I siste gruppespillkamp lå de tidlig under 0-2 mot Hitra, men klarte å kjempe seg tilbake til 2-2. Dette sikret  også andreplassen i gruppa og A-sluttspill. Kampene for G16 endte slik:

K/H – Brønnøysund 4-1
K/H – Hållingen 3-1
K/H – IFK Østersund 0-2
K/H – Hitra 2-2
K/H – Røros 1-2 (1/8-delsfinale)

Vinner av klassen ble Lillehammer FK.

Forrige
Forrige

Takk for følge Sara

Neste
Neste

KIL/Hemne-lagene godt i gang i Storsjøcup