Den gode høsten har fått seg en liten knekk etter tre knepne tap mot Hitra, Alvdal og Trønder-Lyn . Avdelingen er fortsatt veldig jevn og det er kort vei både opp og ned.

Laget: (4-3-3) Fredrik Torsø - Torje Georg Halsan - Jonas Meyer - Petter Øyen Lernes - Kristian Strøm - Edvard Leander Spjøtvold - Daniel Kaald Estrin - Martin Singsdal Volden - Ole Martin Langø - Håkon Aarvaag - Knut Bugten

Innbyttere: Tor-Ove Møllevik (10min)

Reserve: Daniel Vuttudal Rosøy, Mads Bjørkaas Lund og Eirik Rønning

Kil/Hemnes beste: *** Daniel Kaald Estrin ** Torje Georg Halsan * Edvard Spjøtvold

Målsjanser: 7 - 4 Possesion: 60- 40

Kampen ble spilt i vakre Sodvinhallen. To jevne lag gjorde opp om 3 poeng i dag, og dessverre var det bortelaget som fikk med seg disse hjem. I første omgang er vi det beste laget og skaper nok sjanser til å lede. I stedet er det Hitra som går til pause med 0-1 ledelse. 2.omgangen blir bare en krig med masse frispark og dueller hele veien. Hitra øker til 2-0 før Petter reduserer på en corner. Hitra øker igjen ledelsen på en kontring før Kaald prikkskyter fra 17.5 meter og reduserer nok en gang. Den siste sluttspurten uteblir og ett knepent tap er ett faktum.

78min 2-1 Petter

85min 3-2 Daniel

Alvdal - Kil/Hemne

Fakta:

Laget: (4-3-3) Fredrik Torsø - Edvard Leander Spjøtvold - Jonas Meyer - Petter Øyen Lernes - Torje Georg Halsan - Brynjar Volden Snekvik - Daniel Kaald Estrin - Martin Singsdal Volden - Ole Martin Langø - Håkon Aarvaag - Kristian Haugen

Innbyttere: Kristian Strøm (30min) - Roar Rosøy (5min)

Reserve: Sander Vollan Langø

Kil/Hemnes beste: *** Daniel Kaald Estrin ** Edvard Leander Spjøtvold * Håkon Aarvaag

Målsjanser: 8 - 8 Possesion: 40-60

En veldig rar kamp på Steimoegga ender med 5-4 tap. Vi er det førende laget fra start og produserer to gedigne sjanser tidlig før Alvdal kontrer inn 1-0. Vi fortsetter å ha mye ball men mister den for lett og Alvdal kontrer inn 3 mål til før pause. 4-0 til pause i en kamp der vi egentlig har god kontroll (?). 2.omgangen er egentlig ganske lik den første der vi har ballen. Forskjellen nå er at vi setter våre sjanser og Alvdal lykkes ikke med sine kontringer. Tre skåringer av Kristian, Daniel og Håkon gjør at vi får litt trua på det og kjemper for å få utligningen. Det ender med at vi lager straffe og hjemmelaget øker til 5-3. Bare minuttet senere skårer Håkon sitt andre og det er 5-4. Vi får litt troa på det igjen og er nær med å få med oss ett poeng på tampen. Dessverre ender det med nok ett ettmålstap.

kampene kan ses i opptak på Tv2. målene finner dere under her.

57min 4-1 Kristian

66min 4-2 Daniel

78min 4-3 Håkon

88min 5-4 Håkon

KIL/Hemne - Trønder-Lyn

Fakta:

Laget: (4-3-3) Fredrik Torsø - Ole Martin Langø - Jonas Meyer - Petter Øyen Lernes - Kristian Haugen - Brynjar Volden Snekvik - Daniel Kaald Estrin - Edvard Spjøtvold - Erlend Hansen - Håkon Aarvaag - Knut Bugten

Innbyttere: Martin Singsdal Volden (40min) - Tor-Ove Møllevik (12min) - Henrik Moe Berg (5min)

Possesion: 60-40 - Målsjanser: 7-6

En ny frustrerende kamp der vi er fullt på høyde med motstander men kampen bikker feil vei til slutt. Vi styrer mye av spillet og skaper en del sjanser. 0-1 etter 11min. 0-2 etter 29min. før Håkon reduserer etter 36min. Vi er nær å få 2-2, men bortelaget går til pause med ledelsen. Vi presser på for å få utligningen hele andre omgangen, og er fryktelig nære etter 82minutter. I stedet kontrer Trønder-Lyn inn 1-3 og kampen er over. Den gode høsten har tatt slutt og nå må vi virkelig opp i ringa før de tre siste kampene.

Neste kamp er borte mot Nidelv lørdag 05.10. kl.14.00. Årets siste hjemmekamp spilles mot Kolstad 12.10.kl.16.00

1-2 36min Håkon