Det svinger i prestasjonene for MSA.

En blytung tur til Tynset ble etterfulgt av en strålende hjemmekamp med seier og 3 poeng mot Rindal. Avdelingen lever som aldri før og det er velig tett på tabellen.

Tynset - KIL/Hemne 7-1

Fakta:

Laget: (4-3-3) Fredrik Torsø - Torje Georg Halsan - Jonas Meyer - Petter Øyen Lernes - Tor Bugten - Edvard Leander Spjøtvold - Brynjar Snekvik - Daniel Kaald Estrin - Ole Martin Langø - Håkon Aarvaag - Knut Bugten

Innbyttere: Henrik Moe Berg (70min) og Roar Rosøy (5min)

Reserve: Eirik Rønning

Possesion: 80 - 20 Målsjanser: 10 - 2

Nytrømoen gress på Tynset har alltid vært en tøff bortebane for oss, så også denne gangen. Matta var strøken og sola skinte, så ingen ting å klage på. 4-1 til Pause. 7-1 slutt. Tynset er bedre enn oss i alt, og vinner fortjent. Trenger ikke si så mye mer. Håkon Aarvaag skårer på straffe like før pause.


KIL/Hemne - Rindal 3-0

Fakta:

Laget: Fredrik Torsø - Edvard Leander Spjøtvold - Jonas Meyer - Petter Øyen Lernes - Tor Bugten - Martin Singsdal Volden - Daniel Kaald Estrin - Knut Bugten - Erlend Hansen - Håkon Aarvaag - Kristian Haugen

Innbyttere: Ole Martin Langø (35min) - Kristian Strøm (15min) - Sondre Georg Halsan (5min)

Reserve: Eirik Rønning

Kil/Hemnes beste: *** Kristian Haugen ** Petter Øyen Lernes * Martin Singsdal Volden

Possesion: 40-60 Målsjanser: 5 - 5

Etter forrige møte med Rindal hvor vi prøvde å spille oss ut og ble tatt av Rindals høye press, hadde vi en litt annerledes tilnærming til kampen denne gangen. Vi skulle slå lengre og ta kampen oppe på deres halvdel i stedet for på vår. Det funket veldig bra, og det vi vant mange av duellene. Det gjorde at vi unngikk å få det høye trykket på oss. Ett mønsterangrep som ender med innlegg fra Edvard, settes i mål av Erlend (med litt hjelp fra Rindal) og 1-0 til pause. Rindal prøver å øke tempo i 2.omgang men skaper minimalt, og er sjelden farlig. I stedet kontrer vi inn både 2-0 og 3-0 som gjør seieren ganske komfortabel til slutt.

Sterk seier mot tabellnabo Rindal. Vi henger fortsatt med i kampen om topp 4.

kampene kan du se i sin helhet på tv2.no

Målene fra Rindal kampen ser du under her.

1-0 29min Erlend Hansen

2-0 84min Kristian Haugen

3-0 86min Knut Bugten


Forrige
Forrige

Tre sure tap på rad for herrene i 4.divisjon

Neste
Neste

Karna slår nye rekorder