Mange utskiftninger på KSA før høstsesongen

Flere spillere har forlatt oss i sommer, men spennende erstattere er klare for KSA.

Sara Hoftun Bjerksæter har reist til Spania, men Maren Volden Snekvik bidrar til å tette hullet etter Sara. Her er begge i aksjon mot Grei i fjor høst. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Søndag starter høstsesongen for vårt damelag i 1.divisjon, og for KIL/Hemne sin del vil dette skje med flere nye navn i troppen. Motstander i første kamp er Avaldsnes i Haugesund.

Borte er alle tre keeperne fra vårsesongen. Ingvild Grøtting har flyttet hjem til Østlandet etter studietiden i Trondheim, Frida Kopreitan Dahl skal avtjene verneplikten og Ingeborg Osland blir det nærmeste halve året i Australia som utvekslingsstudent. I tillegg har Sofia Krossøy flyttet hjem til Sandefjord etter endt studier, og Karoline Hernes har reist tilbake til USA for videre studier etter å ha bidratt for oss i sin sommerferie i Norge. I tillegg til dette er altså Sara Hoftun Bjerksæter klar for ett proffopphold i Spania (Takk for følge Sara). Vi ønsker alle spillerne lykke til, både i nye klubber og i sin nye tilværelse.

For å opprettholde et slagkraftig lag i høstsesongen har det blitt jobbet intenst for både å ha nok spillere og nok kvalitet i troppen før kampene starter. Og vi tror at laget skal bite godt fra seg også i høstsesongen.

Ny keeper vil være Martine Dokken (21) som kommer fra KFUM Oslo. Hun er en erfaren og veldig målbevisst keeper fra et topplag i 2.divisjon, hvor hun også har vært kaptein på laget. Martine skal kombinere fotball med studier i Trondheim. Marit Emaus Flaa (22) var tidligere lagvenninne med Martine i KFUM Oslo, men har etter at hun flyttet til Trondheim for studier i fjor høst, spilt for Vestbyen i 3.divisjon. Hun har hatt en god vårsesong for Vestbyen, og er toppscorer i 3.divisjon, men vi er glad for at hun nå tar steget opp og vil bidra for oss i høstsesongen.

Serine Haga (19) har vært en del av akademiet til Rosenborg, og har i vårsesongen vært kaptein for RBK2 i 2. divisjon Vi er veldig glad for at Inderøyjenta nå har valgt å fortsette sin karriere i KIL/Hemne. En annen spiller, som også kommer fra et akademi og spill i 2. divisjon, er Helene Albertsen Leira (19) fra Stabæk. Helene er en anvendelig “tobeint” spiller som opprinnelig kommer fra Sula på Sunnmøre som vi forventer oss mye av.

Marit Moen (43) er en angrepsspiller med masse erfaring både fra Toppserien (Trondheims-Ørn og Kattem) og klubber på lavere nivå. Marit var på utlån fra Nardo på slutten av vårsesongen, og har nå meldt overgang. Vi får med henne en erfaren og voksen spiller som vil være veldig viktig for troppen både på og utenfor banen.

Kvintett som vil være med å styrke KIL/Hemne i høstsesongen, fv: Martine Dokken, Marit Emaus Flaa, Serine Haga, Helene Leira og Marit Moen.

Sigrid Bloch-Hansen (25) har i vårsesongen hatt en studietid i Sverige, og spilt fotball i svenske Lunds BK. Vi er veldig glad for at vår midtstopper nå er tilbake og vil bidra for oss i tiden fremover.

Slik vi husker “Siggen” fra en offensiv dødball. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Og sist men ikke minst: Maren er tilbake. Vår lagkaptein gjennom flere sesonger Maren Snekvik (32), som la opp etter fjorårssesongen (Maren legger opp), gjør nå comeback og vil garantert bli en viktig spiller for oss. Maren har i vår spilt fotball på vårt suverene 7-er lag, og vil være kampklar allerede til kampen mot Avaldsnes søndag.

Vi ønsker både de nye, og de tilbakevendte velkommen til KIL/Hemne, og ønsker dem og resten av laget lykke til med høstsesongen.

Forrige
Forrige

Høstsesongen i gang

Neste
Neste

Tre unge spillere fra KIL/Hemne på talentleir