Tre unge spillere fra KIL/Hemne på talentleir

Tre av våre unge talenter deltar denne uka på talentleir i Meråker i regi av NFF Trøndelag.

Daniel Monkan, Vilde Sæterbø og Tuva Oddebug er på talentleir i Meråker denne uka.

Tuva Oddebug, Vilde Sæterbø og Daniel Monkan (alle 2011-modeller), deltar denne uka på den årlige talentleiren til fotballkretsen. Talentleiren, som arrangeres fra 3. til 9. august, samler de beste unge spillerne fra regionen for en uke med intensiv trening og utvikling. Det er talenter i aldersgruppene 13, 14 og 15 år som er samlet i Meråker.

Spillerne er tatt ut til årets talentleir på bakgrunn av det man har vist i klubb, på sonesamlinger eller på kretslagssamlinger. Samlinga skal gi referanser på nivå i egen aldersgruppe, samt at spillerne får tips og inspirasjon til å trene videre med egentrening og trening i egen klubb.

Daniel spiller til daglig på vårt G14-lag, men har også deltatt på kamper med G13 innimellom, og hospitert på treninger med G16. Samlingen til guttelagene startet lørdag, og ble avsluttet tirsdag. I en internkamp på talentleiren imponerte Daniel med å score to av målene i en kamp hans lag vinner 4-2. I etterkant av talentleiren har Daniel blitt uttatt til treninger med “toppgruppa”, som er de absolutt beste 13, 14- og 15-åringene i fotballkretsen.

Tuva og Vilde spiller på vårt lovende J13-lag, i tillegg så har begge hospitert med J14/15 både på trening og kamp. Jentene startet sin samling tirsdag, og holder på til fredag.

Vi gratulerer Tuva, Vilde og Daniel med uttaket til talentleiren, og ser frem til å følge deres utvikling videre!

Forrige
Forrige

Mange utskiftninger på KSA før høstsesongen

Neste
Neste

Takk for følge Sara