KIL/Hemne FFO starter opp igjen!

KIL/Hemne Fotball vil igjen starte med FFO (Fotballfritidsordning). I første omgang vil dette være et tilbud en dag i uka for tredje- og fjerdeklassinger, altså barn født i 2015 og 2016.

For KIL/Hemne er det viktig at vi klarer å starte et tilbud som både er økonomisk bærekraftig for klubben, og som samtidig er et godt og trygt samlingssted for barna. Vi vil derfor fortløpende vurdere å utvide ordningen til å gjelde flere aldersgrupper og/eller flere dager.

FFO vil arrangeres onsdager i tidsrommet 1300 – 1600. Første dag vil være onsdag 11. september. Siste FFO før jul vil da være onsdag 18. desember. Siste dag før sommerferien vil være onsdag 25. juni 2025.

Det er 25 tilgjengelige FFO-plasser, ”Først-til-mølla”- prinsippet gjelder. Plassen løper fra 11. september, etter oppstart tar vi fortløpende imot nye barn – dersom vi har ledig plass. Vi forutsetter minimum 10 påmeldte før vi setter i gang.

Påmeldingen er bindende, og gjøres direkte i Spond via denne lenken.

BETALING

Betaling for fotballfritidsordningen går kun på hele måneder og faktureres fortløpende pr måned til og med juni måned. Oppsigelse må skje med en måneds varsel gjeldende fra den 1. i påfølgende måned. Ved oppsigelse etter 1. april må det betales til og med juni måned.

Pris kr 800,- pr mnd, som faktureres på forskudd hver måned. (kr 600,- for september 2024, betales ved innmelding). All fakturering skjer fra Spond. Husk at utgifter til FFO i likhet med SFO blir trukket av på skatten.

ANSVARLIG

Ansvarlig for FFO i KIL/Hemne vil bli Jonas Ven Sandvik, som også var den som hadde denne jobben i 2022 og 2023 når vi hadde FFO. Jonas har flyttet tilbake fra Voss, hvor han i ett år har jobbet som sportslig leder i FBK Voss. I tillegg har han vært sterkt delaktig i FFO og fotballakademi (for eldre barn) på Voss.

“Hei!

Jeg heter Jonas Ven Sandvik og er leder for “det nye” KIL/Hemne FFO. Onsdag 11. september starter vi opp igjen fotballfritidsordningen vår for 3. og 4. klasse, og jeg gleder meg som en unge på julaften til å komme i gang!

Det siste året har familien vår bodd på vene Voss, hvor jeg har jobbet som sportslig leder i Fotballklubben Voss. Det har vært veldig lærerikt og kjempeartig, men vi savnet familie og venner, Heim og KIL/Hemne, og flyttet derfor hjem igjen nå i sommer.

I tillegg til å ha jobbet på forrige utgave a KIL/Hemne FFO har jeg jobbet som fotballtrener i RBK Skolen, Ranheim, Tiller, Team BDO, Klubb BDO og IL Trond. Jeg har UEFA B-lisens, er trenerveileder og har Fotballeder kurs 2.

Det har vært fint å treffe kjente fjes igjen i sommer. Vi ses i Sodvinhallen, det er bare å melde seg på!”

Jonas

KOMMUNIKASJON OG FORFALL

Vi benytter oss av appen Spond på FFO. Alle bør sette seg inn i rutinene for Spond. Vi anbefaler på det sterkeste at alle laster ned appen på telefonen (gratis).

TIMEPLAN FFO (3. – 4. klasse)

  • 13:00 – 14:00 Mat/Leksehjelp (valgfritt)

  • 14:00 – 14:45 Frileik

  • 14:45 – 16:00 Fotballtrening

Spørsmål til vårt FFO-tilbud kan rettes til:
Jonas Ven Sandvik, mobil: 9772 5106, e-post: jonas.ven.sandvik@kilhemne.no

Forrige
Forrige

Karna slår nye rekorder

Neste
Neste

Viktig trepoenger i thriller mot Fyllingsdalen